Particulier verhuizen

Wanneer u gaat verhuizen komt er veel op u af. Het is een spannende periode in uw leven waarbij u aan veel zaken moet denken. Het verhuizen van uw eigendommen neemt Veld Verhuisservice u graag uit handen. Op een vakkundige en vlotte wijze verhuizen wij uw inboedel van uw oude naar uw nieuwe woning. Indien nodig slaan wij uw inboedel op.

movers-09

Wij verzorgen uw verhuizing tegen aantrekkelijke tarieven, gaan zorgvuldig om met uw eigendommen en zorgen ervoor dat uw verhuizing snel en vlekkeloos verloopt. Uw eigendommen zijn tijdens de verhuizing uiteraard goed verzekerd.

Omdat elke verhuizing anders is komen wij graag bij u thuis om uw wensen te bespreken. Wij maken dan vrijblijvend een offerte op maat.
Met vriendelijke groet,

Ebo Veld

Particuliere verhuizing

Gehele verhuizing

Wij kunnen de gehele verhuizing op ons nemen: van het in- en uitpakken van uw inboedel, het (de)monteren van kasten, het af- en aansluiten van apparatuur of het ophangen van schilderijen en planken.

Zelf meehelpen

Wanneer u liever zelf mee helpt, met of zonder familie/vrienden, kan dat ook. Met onze ervaren en vakkundige begeleiding zorgen wij ervoor dat dit zonder problemen verloopt.

Bel ons voor meer informatie of een vrijblijvende offerte

13

Zakelijke verhuizing

Veld Verhuisservice helpt u probleemloos door uw zakelijke verhuizing heen.
Lees meer over zakelijk verhuizen

2-1

Ontruimen

Hoe vervelend de aanleiding ook kan zijn, Veld Verhuisservice helpt u ook bij ontruimingsklussen.
Lees meer over ontruimen

2-1

KLUSSEN

Wij kunnen u voor, tijdens en na uw verhuizing ook helpen met allerlei andere klussen.
Lees meer over Klussen