Neem contact op

Mogen wij u helpen?

Heeft u het antwoord op uw verhuisvraag nog niet gevonden op onze website?
Geen probleem! Vraag het ons!

Wanneer u gaat verhuizen komt er veel op u af. Een verhuisbedrijf kan u daarbij veel zorgen uit handen nemen.

Of het nu een zakelijke of particuliere verhuizing betreft of wanneer het om een ontruiming gaat, Wij verzorgen het tegen aantrekkelijke tarieven, gaan zorgvuldig om met uw eigendommen en zorgen ervoor dat alles snel en vlekkeloos verloopt. Uw eigendommen zijn tijdens transport en opslag uiteraard goed verzekerd.

Omdat elke verhuizing anders is komen wij graag bij u thuis om uw wensen te bespreken. Wij maken dan vrijblijvend een offerte op maat.

(06) 45 61 83 22

U bent op zoek naar een professioneel en betaalbaar verhuisbedrijf, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Onze ervaren verhuizers kunnen uw verhuizing of ontruiming geheel uit handen nemen, maar bieden u ook de mogelijkheid om zelf (of met familie en vrienden) mee te helpen. Daarbij kunnen wij u voor, tijdens en na uw verhuizing ook met allerlei andere klussen helpen. Bijv. met het in- en uitpakken, de- en monteren van kasten, bedden, tafels en bureaus, verwijderen van materialen, ontruimen en spullen naar de stort of opslag brengen.

Wij hanteren lage tarieven (incl. 20% korting), waardoor wij u een
voordelige verhuizing kunnen aanbieden.

Wij zijn een erkend verhuisbedrijf en bieden al negen jaar kwaliteit voor een redelijke prijs. U kunt erop vertrouwen dat wij uw verhuizing vlug, veilig en vakkundig zullen uitvoeren. U hoeft zich ook geen zorgen te maken over uw spullen. Uw gehele inboedel is 100% verzekerd bij de Nationale Nederlanden (via Scharenborg Bedrijfsverzekeringen te Enschede (relatienr. 97012416).

movers-02