Referenties

We hebben al veel mooie opdrachten uit mogen voeren voor onderstaande opdrachtgevers:

  • Montessorischool Het Zeggelt, OBS Het Lang, OBS De Esmarkegarantie.cd5e1953fb869444d68d6c313f59ad0d
  • Stichting Consent, Stichting JP van den Bent, Stichting Berfelo Es
  • Keuter Makelaars, Post Jr. Makelaars
  • Hofsteenge & Wesseling Notarissen
  • Woningbouwvereniging Domijn

 

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 23 reviews
by Marcella on Veld Verhuisservice

Voor de tweede keer dit jaar ben ik verhuisd binnen Enschede! De eerste keer had ik voor Veld Verhuisservice gekozen, de tweede keer hoefde ik niet na te denken het werd weer Veld Verhuisservice en weer verliep alles super.Hartelijk dank heren het was een leuke dag!

Top bedrijf, correct in afspraken en verstaan hun vak. Zeer vriendelijk en kundig. Kortom ik zou iedereen dit bedrijf aanbevelen . Gewoon top.

by Chris & Nicole on Veld Verhuisservice

Afgelopen donderdag heeft Veld Verhuisservice met een paar sterke, aardige en vakkundige kerels onze spullen heel netjes verhuisd. Heldere communicatie en voloet helemaal aan de verwachtingen. Wij zijn zeer tevreden over de hele aanpak en het eindresultaat.

by Marcella on Veld Verhuisservice

Mijn keuze voor het verhuisbedrijf had niet beter kunnen zijn!Het was een bloed hete dag maar dat maakte de heren niks uit er werd gewoon kei hard gewerkt. Een deel van de goederen moest worden opgeslagen en ook dat was prima geregeld. Volgende keer kies ik weer voor Veld Verhuisservice. Heel hartelijk dank voor de fijne samenwerking!!

by Fam. Senff on Veld Verhuisservice

Door Veld Verhuisservice konden we afgelopen dinsdag van Hengelo naar Zwolle verhuizen. De verhuizing verliep zeer goed, en we kijken er met tevredenheid naar terug. De communicatie verliep vanaf het eerste contact goed, en we zouden Veld Verhuisservice aan iedereen aanraden.

by Betty en Hans on Veld Verhuisservice

Afgelopen maandag zijn we verhuisd door Veld Verhuisservice. 's morgens om ca. 09.00 uur verschenen zij in rode shirts met 2 kleine vrachtauto's en een dichte aanhanger welke om en om op de oprit konden staan. Zo werd de straat ook niet geblokkeerd. Niet eerst tijd voor koffie maar er werd meteen ter zake kundig de armen uit de mouwen gestoken. Afkoppelen, demonteren en later weer monteren en men ging zeer zorgvuldig en voorzichtig te werk. Wij zijn zeer tevreden over hun werk tegen een scherpe prijs.

by Gosse Klaas on Veld Verhuisservice

Zeer prettige verhuizing met Veld Verhuisservice gehad. Ze zijn erg prettig in de communicatie; vertellen rustig en duidelijk wat de mogelijkheden voor de verhuizing zijn en tegen welke kosten. Werken netjes en hard en komen alle afspraken na.

by Jan Willem on Veld Verhuisservice

Wij zijn onder de indruk: hardwerkende en nette verhuizers, die zorgvuldig met onze spullen zijn omgegaan. Goede communicatie, alle afspraken punctueel nagekomen. Een prima verhuisbedrijf, dat we zeker willen aanraden!!

Onze verhuizing van Haaksbergen naar Enschede is prima verlopen. Vooraf zijn goede afspraken gemaakt over o.a. het inpakken, de- en monteren van de inboedel en het spreiden van de verhuizing over 2 dagen, waardoor op de 2e verhuisdag onze kasten al gemonteerd klaar stonden om weer ingepakt te worden. Goed en attent personeel. Kortom een uitstekend verhuisbedrijf.

by Jeroen on Veld Verhuisservice

Ons kantoor is helemaal perfect verhuisd, hartelijk bedankt!

by Jan en Marlou on Veld Verhuisservice

Midden februari 2016 zijn wij verhuisd naar Hengelo. Wij verhuisden voor de negende keer. Ditmaal deden wij voor de verhuizing en het schoon opleveren van de woning een beroep op Veld Verhuisservice. Dat was een schot in de roos !Een zeer goede kwaliteit/prijsverhouding. De verhuizers waren prima vakmensen. Kasten etc. demonteren en weer zonder problemen voortreffelijk in elkaar zetten in de nieuwe woning. Lampen deskundig afhalen geen punt. Grote bereidwilligheid om aan bepaalde wensen te voldoen. Dat alles in perfect teamverband uitgevoerd. Grote klasse !Ook het schoon opleveren van de te verlaten woning voldeed geheel aan onze verwachtingen en na inspectie door de verhuurder was een directe akkoordbevinding het resultaat.Kortom een alert, flexibel en doeltreffend bedrijf met hardwerkende mensen die meedenken en zorgvuldig met alles omgaan.Zeer bedankt voor alles ! Wij zeggen het voort.

by Moniek on Veld Verhuisservice

Na het overlijden van onze tante heeft Veld Verhuisservice ons volledig ontzorgd en de woning perfect opgeleverd. Het appartement was niet alleen leeg maar ook helemaal schoon, t/m het dichten van de laatste schroefgaatjes in de muur. Prima communicatie, alles ging in goed overleg, kortom een hele fijne samenwerking!

by Willy en gerrie on Veld Verhuisservice

Geweldige mensen die het vak verstonden, op een prettige en ongedwongen wijze hebben ze ons verhuisd.Bedankt en we zeggen het voort

by C. Scheffers on Veld Verhuisservice

Afgelopen zomer zijn we verhuisd met hulp van Veld Verhuisservice. Extra wensen waren geen probleem en erg netjes uitgevoerd. De verhuizing zelf hebben we als erg prettig ervaren. Alles is rustig en met beleid in- en uitgeladen en op de gewenste plek geplaatst. Ook de prijs was erg prettig 🙂

by F. van Vught on Veld Verhuisservice

Wij hebben reeds twee maal een uitstekende ervaring met deze verhuisorganisatie. Men is alert, flexibel, behulpzaam en effectief.
Onze laatste ervaring betreft een verhuizing vanuit Brussel naar Enschede, die uitstekend is uitgevoerd.

by Jeanette en David on Veld Verhuisservice

Patrick en zijn team verzorgden onze verhuizing van Ootmarsum naar Oldenzaal in december. Wij hadden heel veel dozen, die ook nog – in het nieuwe huis – naar de zolder moesten worden gebracht. Onze spullen werden heel zorgvuldig behandeld en voor bijna onmogelijke opgaven vond het team tenslotte toch nog een oplossing.De sleutelwoorden voor Veld Verhuisservice zijn voor ons: vertrouwen, zorgvuldigheid, meedenken, heel hard werken, betrouwbaar, vriendelijk en dat alles voor een concurrerende prijs. Wij zijn 100% tevreden. Patrick en team: heel erg BEDANKT!

by Joyce Sjoers on Veld Verhuisservice

Eind april 2015 hebben wij gebruik gemaakt van de service van het verhuisbedrijf. 8 cliënten moesten verhuisd worden naar een nieuwe locatie.Wat erg prettig was dat er individueel naar elke cliënt gekeken kon worden. Welk tijdstip was voor de cliënt prettig, hoe konden we zorgen voor zo min mogelijk prikkels, alles was hierin bespreekbaar en verhuizers stelden zich zeer flexibel op.Harde werkers die ook in avond doorgingen als nog niet alles klaar was om er maar voor te zorgen dat alle spullen van cliënt weer in nieuwe woning stonden.En ook toen er schade was aan een klein kastje van een bewoner hebben ze er alles aan gedaan om een vergelijkbaar kastje weer terug te vinden. Goede service dus!

by S. van Breda on Veld Verhuisservice

20 Oktober 2015 zijn wij prima geholpen met een senioren verhuizing. Vooraf hadden we ons het voordeel van een kleinere verhuisauto niet gerealiseerd. Omdat het in 2 delen moest, kwam de golf op het nieuwe adres ook in twee delen. En werd daardoor veel meer behapbaar dan wanneer alles in een keer over zou zijn geweest. Het geheel werd daardoor een stuk rustiger.

by Van der Liet on Veld Verhuisservice

Veld Verhuisservice heeft ons vandaag keurig geholpen met de verhuizing. Rustige en nette verhuizers. Correct in handelen en communicatie.Tevreden over de verhuizing. Aanrader!

Verhuizing prima verzorgt in 1 dag door vakmensen tegen een scherpe prijs!Een aanrader voor wie zorgeloos wil verhuizen!

Zeer tevreden over de professionele aanpak. Ik zou Veld Verhuisservice absoluut aanraden.

by l.zwijnenberg on Veld Verhuisservice

Het was een verhuizing met hindernis naar het zuiden van het land, maar de service en hulpvaardigheid van de heren was top ! Een echte aanrader ,ik ben super tevreden.

Veld Verhuisservice heeft ons heel fijn geholpen met onze verhuizing. Een echte aanrader