Particulier verhuizen

Wanneer u gaat verhuizen komt er veel op u af. Het is een spannende periode in uw leven waarbij u aan veel zaken moet denken. Het verhuizen van uw eigendommen neemt Veld Verhuisservice u graag uit handen. Op een vakkundige en vlotte wijze verhuizen wij uw inboedel van uw oude naar uw nieuwe woning. Indien nodig slaan wij uw inboedel op.

Wij kunnen de gehele verhuizing op ons nemen: van het in- en uitpakken van uw inboedel, het (de)monteren van kasten, het af- en aansluiten van apparatuur of het ophangen van schilderijen en planken.
Wanneer u liever zelf mee helpt, met of zonder familie/vrienden, kan dat ook. Met onze ervaren en vakkundige begeleiding zorgen wij ervoor dat dit zonder problemen verloopt.

Wij verzorgen uw verhuizing tegen aantrekkelijke tarieven, gaan zorgvuldig om met uw eigendommen en zorgen ervoor dat uw verhuizing snel en vlekkeloos verloopt. Uw eigendommen zijn tijdens de verhuizing uiteraard goed verzekerd.

Omdat elke verhuizing anders is komen wij graag bij u thuis om uw wensen te bespreken. Wij maken dan vrijblijvend een offerte op maat.

Bel ons voor een afspraak via 06 45 61 83 22 of neem contact op via ons contactformulier.